Annonse
Maleriet «Always the impossible as stupid» av Tyra Tingleff var et av 91 arbeider på årets Høstutstilling i Kunstnernes Hus. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Maleriet «Always the impossible as stupid» av Tyra Tingleff var et av 91 arbeider på årets Høstutstilling i Kunstnernes Hus.    Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

22.000 besøkte Høstutstillingen

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

– Vi har sett en liten økning i år, og utstillingen var også spesielt publikumsvennlig med flere verk som inviterte til deltakelse, sier utstillingsleder Charlotte T. Dølvik.

Hun viser til at alle interaktive verk og forestillinger med begrenset publikumskapasitet, ble fullbooket.

– Det jo både vi og kunstnerne glade for selvfølgelig, sier Dølvik og legger til at de i år er mest fornøyd med at mange skoleelever besøkte utstillingen.

Over 1.000 elever fra barne- og ungdomstrinnene på flere Oslo-skoler fikk omvisning på Høstutstillingen i år. Det er ti ganger flere enn i fjor.

74 kunstnere og kunstnergrupper viste fram 91 arbeider på statens kunstutstilling mellom 7. september og 13. oktober. Høstutstillingen er Norges eldste kunstnerdrevne arena for samtidskunst og ble første gang organisert i 1882.

 

 

 

Annonse
Annonse
Annonse