Annonse
Blir ny direktør for samfunn og arena i Kulturrådet: Torbjørn Urfjell. Foto: Anne Lise Norheim / Kristiansand kommune / Kulturrådet

Torbjørn Urfjell blir ny direktør for samfunn og arena i Kulturrådet

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Det melder Kulturrådet i en pressemelding.

Kulturrådets direktør Kristin Danielsen sier hun ser frem til å få Urfjell som en del av ledergruppa, hvor han vil ha kompletterende kompetanse og erfaring i forhold til resten.

– Torbjørns erfaring vil bidra til å gi oss inngående erfaring fra ulike forvaltningsnivåer i offentlig forvaltning. Hans brede og sammensatte erfaring, nå sist fra Kristiansand kommune, vil bringe viktige perspektiver inn i etableringen av vår nye avdeling for samfunn og arena, som har forvaltnings- og utviklingsoppgaver for hele den kulturelle infrastrukturen i norsk kultursektor, sier hun.

Urfjell selv uttrykker et stort engasjement for den nye stillingen, og sier det er en fantastisk spennende oppgave å ta fatt på.

– Samfunnsoppdraget til Kulturrådet motiverer meg, og den nyopprettede avdelingen jeg skal lede har et spennende utviklingsmandat. Avdelingen skal bidra til at kultursektoren oppleves som inkluderende, relevant og representativ. Det vil være avgjørende for meg at vi raskt lykkes med dette oppdraget og klarer å bidra til å gjøre en merkbar forskjell, sier han.

Annonse
Annonse
Annonse