Kristin Danielsen i Kulturrådet åpner for dialog med kultursektoren om gjenoppbygging etter koronapandemien mandag 7. juni kl. 13.00.
Foto
Ilja Hendel

Kulturrådet og NFI setter i gang dialog med kultursektoren om gjenoppbygging

Publisert: 4. juni 2021 kl 08.36
Oppdatert: 4. juni 2021 kl 08.36

Mandag 7. juni avholder Kulturrådet og NFI det første dialogmøtet med kultursektoren i forbindelse med gjenoppbyggingsarbeidet. Møtet er åpent for alle interesserte, skriver de på sine hjemmesider.

Det er kulturdepartementet som har bedt Kulturrådet og Norsk filminstitutt (NFI) kartlegge og analysere koronapandemiens langsiktige konsekvenser for kultursektoren og vurdere aktuelle tiltak.

For å få til dette vil Kulturrådet og NFI holde en tett dialog med sektoren, og skriver at dialogen vil foregå gjennom konkrete, skriftlige innspill og gjennom åpne dialogmøter underveis i arbeidet.

Det første møtet finner sted mandag 7. juni kl. 13.00, der Kulturrådet og NFI vil informere om prosjektet, få innspill til hvilke av pandemiens konsekvenser det er viktigst å være oppmerksom på og samle kunnskap som finnes i sektoren. Kulturrådets direktør Kristin Danielsen og NFIs direktør Kjersti Mo vil ønske velkommen.

Møtet foregår digitalt og er åpent for alle interesserte, men man må melde seg. Er du interessert i å følge møtet oppfordrer Kulturrådet til å ta kontakt med dialogansvarlig Siri Charlotte Brockmeier. Kulturaktører som ønsker å bidra i dialogarbeidet må registrere seg i gjenoppbyggingsarbeidets kontaktliste.

Det kan du gjøre her!