Prosjekt- og kommunikasjonsleder

av: Arild Østvold
Publisert: 21. desember 2021 kl 16.18
Oppdatert: 10. januar 2022 kl 00.00

 

Vi søker en prosjekt- og kommunikasjonsleder til en ny offensiv musikksatsing i Innlandet! Musikk i Innlandet er nå etablert for å videreutvikle det profesjonelle musikklivet i Innlandet. 

Formålet med satsingen er å styrke og videreutvikle det profesjonelle musikkmiljøet i Innlandet fylke. Målet er å oppnå flere gode produksjoner, stimulere til nyskaping, styrke kunstnerisk samarbeid og formidling samt legge til rette for bedre livsbetingelser for profesjonelle musikere og andre som arbeider i musikkbransjen: produsenter, komponister, teknikere og arrangører. En levende og aktiv musikkbransje skal også stimulere det frivillige musikklivet og bidra til at flere vil se på musikk som en mulig yrkesvei og utdanningsløp. Musikk i Innlandet skal produsere musikk av høy kvalitet, i alle sjangre og for alle aldersgrupper. Satsningen er lokal, men initiativ om nasjonalt og internasjonalt samarbeid vil være en styrke.  

Musikk i Innlandet er et samfunnsnyttig AS, heleid av Innlandet fylkeskommune, og med eget styre. Musikk i Innlandet administreres fra Gjøvik.Vi søker deg som har ambisjoner og evner til å være en drivkraft og gjennomfører for utvikling av en offensiv, ny musikksatsing i Innlandet. Sammen med vår kunstneriske leder, skal du være med å bygge opp organisasjonen samt videreutvikle musikkmiljøet i Innlandet.

Prosjekt- og kommunikasjonsleder vil være en viktig sparringpartner for den kunstneriske lederen og i samarbeid skal disse etablere Musikk i Innlandet. Følgende ansvar og oppgaver ligger til rollen:
  • Planlegge, iverksette og legge til rette for Musikk i Innlandets kommunikasjonsarbeid gjennom web, presse og sosiale medier
  • Produsere, publisere og utvikle innhold til relevante kanaler
  • Planlegge og praktisk gjennomføre prosjekter og arrangementer i samspill med andre
  • Bistå i arbeidet med budsjett og finansiering

Vi søker deg med gjennomføringskraft, som bretter opp ermene og bidrar der det er nødvendig. Videre er du målrettet, nøyaktig og effektiv, men kan også være fleksibel når det trengs. Du liker å jobbe selvstendig, samtidig som du er god på relasjonsbygging og å få med deg mennesker på prosjekter. Vi trenger en medarbeider med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og som er god til å tilegne seg samt nyttiggjøre relevant informasjon fra kulturfeltet.

I Musikk i Innlandet får du muligheten til å skape det som trengs, men som ikke finnes for musikklivet i regionen. Du liker å ta tak i ambisiøse planer og sette disse ut i livet. I arbeidet med å konkretisere og gjennomføre tiltak arbeider du målrettet og effektivt. Det er verdifullt om du kjenner deg igjen i musikkbransjen og at du enkelt benytter og videreutvikler nettverket ditt i bransjen både i og utenfor Innlandet. Som prosjekt- og kommunikasjonsleder vil du rapportere til leder for Musikk i Innlandet, og arbeidssted vil være sentralt på Gjøvik.

Vi gjør oppmerksom på at det vil foreligge en offentlig søkerliste til stillingen. Dersom du ønsker å reservere deg mot å stå på offentlig søkerliste, må det begrunnes.
Har du energi og pågangsmot til å utvikle og bygge opp denne unike satsingen for musikknæringen i Innlandsregionen? Vi diskuterer gjerne denne muligheten med deg!

Du er hjertelig velkommen til å ta en uforpliktende prat. Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company AS, Amund Kristiansen på telefon 917 18 762 eller Hege Langfeldt på telefon 959 31 434. Du kan også ta kontakt med leder i Musikk i Innlandet Solbjørg Tveiten på telefon 975 49 941.


Nøkkelord Musikkbransjen, Musikk, Event&Project Management, Musikk og lydproduskjon, Kulturarbeid, Prosjektledelse, Musikkinteressert, Kreativt arbeid, Musikkglede, Kommunikasjon, Arrangør - musikk
Bransjekategori Kunst / Kultur
Bransje Musikk / Dans / Drama

 

Ledige stillinger – kulturjobb