Kulturjobb (annonsørinnhold)

Dirigent - messing (piano)

Nå søker vi etter deg som kan fylle rollen som Dirigent- messing(piano). Stillingsprosent: inntil 100%, hvor 40% direksjon og 60% messing (piano)

Publisert Sist oppdatert

Kulturvirksomheten består av administrasjonen, Nordlysbadet, Alta Folkebibliotek, Ungdommens Hus, Utekontakten, Kulturskolen og Kultursalen.

I tillegg har vi ansvar for alle idrettssaker, grendehus, Borealis vinterfestival, Ung Kultur Møtes (UKM) og en rekke små og store hendelser gjennom hele året. Vi eier Alta museum og Aurora kino, men som er skilt ut som egne selskap.

Alta kulturskole har som mål å bidra til et rikere kulturmiljø i kommunen ved å gi et allsidig opplæringstilbud og drive utadrettet virksomhet. Vi ønsker også å bidra til at den enkelte elev utvikler sine muligheter og kunstneriske evner. I dag har vi rundt 500 elevplasser og et aktivt samarbeid med grunnskolene, kor, korps og ulike samspillgrupper.

Arbeidsoppgaver

Direksjon ved Tverrelvdalen Veterankorps, Tverrelvdalen skole og ungdomskorps og primært messing lærer, sekundært piano lærer, ved Alta kulturskole.

Kvalifikasjoner

  • Utdanning fra høgskole/universitet innen musikk
  • Erfaring fra direksjon
  • Godkjent pedagogisk utdanning er en fordel
  • Erfaring fra undervisning av barn i ulike aldersgrupper
  • God kjennskap i å undervise i mindre og større grupper vil bli vektlagt.
  • Erfaring fra både klassisk og rytmisk musikk

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsevner og glad i å jobbe med barn og unge.
  • Kompetanse i samisk vil bli vektlagt.
  • Vil bli vurdert å gjennomføre prøve direksjon på et av korpsene.

Vi tilbyr

En attraktiv arbeidsplass som krever ganske mye av deg. Stort sett arbeider du etter skoletid og blir sikkert med på noen prosjekt der det også kan gå en helg i ny og ne. Kulturvirksomheten i Alta er i en evig endring og liker du det tilbyr vi spennende hverdager!

Lokalene vi har til Kulturskolen er langt fra nye, men koselige og funksjonelle. I tillegg til lokalene på selve kulturskolen har vi lokaler rundt som vi kan disponere sammen med resten av kulturlivet i Alta. Arbeidsmiljøet på kulturskolen er veldig godt, et lavt sykefravær er et sikkert tegn på det. Arbeidsåret er i store trekk slik at vi følger vanlig skolerute.
Lønn- og arbeidsforhold er i samsvar med gjeldene sentrale avtaler. I kommunal sektor må du også huske på at det er svært gode pensjonsordninger i tillegg til lønnen.

Alta er en ung by og en stor kommune med omlag 1 500 ansatte og en historie som strekker seg 10 000 år tilbake i tid. Med snart 21 000 innbyggere er vi den største byen i Finnmark, pluss en god del tilreisende skoleelever og studenter. Vi har en svært ung befolkning, en av landets yngste. Derfor er kommunen også fylt av byggeaktivitet, kreative uttrykk og fremtidstro. Barn og unge er vårt store satsingsområde de neste årene. Alta er et utdannings- og kommunikasjonssenter med blant annet universitet og stamflyplass. Langt nord -ja, men kort vei: Oslo - to timer, Tromsø – en halv time, Russland /Sverige/Finland – en ”liten” tur over vidda. I Alta betaler staten ned store deler av studielånet ditt og du har lavere skatt.

Om stillingen:

.button { border: none; color: white; padding: 15px 32px; text-align: center; text-decoration: none; display: inline-block; font-size: 16px; margin: 4px 2px; cursor: pointer;}.button {background-color: #4CAF50;} /* Green */

Søknadsfrist: 06.12.2020

Arbeidsgiver: Alta kommune

Stillingstittel: Dirigent - messing (piano)

Kontaktpersoner: Bjørn Roald Mikkelsen, Virksomhetsleder, 91139958, bjorn.roald.mikkelsen@alta.kommune.no
John Harald Skum, Rådgiver kultur, 41121529
Powered by Labrador CMS