Foto

F.v.: Marte Klerck-Nilssen, Mariann Hole og Vegard Strand Eide blir snart å se i filmen «Teddybjørnens jul». De var til stede da Norsk filminstitutt (NFI) presenterte filmhøsten 2022. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.

Teddybjørnens stemme er fortsatt hemmelig

Publisert: 22. august 2022 kl 09.40
Oppdatert: 22. august 2022 kl 09.40

Blant annet ble det vist filmklipp, og flere av skuespillerne var til stede. Men hvem som gir stemme til den sjarmerende teddyen, se det er fortsatt en hemmelighet.

«Det ligger an til at vi går ut med det i løpet av september,» svarer filmselskapet Fantefilm på mail på spørsmål fra NTB.

– Vi vil gjerne holde kortene tett til brystet om Teddybjørn-stemmen en stund til, men Teddybjørnen snakker jo i teaseren vår, så det er selvfølgelig lov å gjette, har produsent Thea Benedikte Karlsen tidligere uttalt.

Premieren er satt til 11. november, og det er Fantefilm, som har erfaring når det gjelder å levendegjøre Prøysen-skatter fra før, som står bak. Ved siden av sine katastrofefilmer, har Fantefilm familiefilmer som «Snekker Andersen og julenissen» og «Den vesle bygda som glømte at det var jul» på merittlisten.

Andrea Eckerbom har regien for «Teddybjørnens jul», mens manuset er skrevet av Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg. På rollelista finner vi kjenninger som Mariann Hole, Jan Gunnar Røise, Marianne Krogness, Nader Khademi og Kai Remlov.

Marte Klerck-Nilssen gjør spillefilmdebut i rollen som Mariann, og i rollen som Lillebror får publikum et «jule-gjensyn» med Vegard Strand Eide, kjent for rollen som lille Werther i NRKs julekalender «Kristiania magiske tivolitheater».