Velkjente Rockefeller i Oslo er mest kjent for å åpne dørene for konserter. Men nå står en annen type festival for tur. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix

Rockefeller åpner dørene for ny festival

Publisert: 21. juni 2022 kl 09.39
Oppdatert: 21. juni 2022 kl 09.49

«Vi fyller opp våre scener med historier fra virkeligheten. Sammen med eksperter, forfattere og programledere skal vi dykke ned i de mørkeste hemmeligheter, og ta for oss alt fra kriminalitet til mord og forsvinninger», heter det i pressemateriellet fra Rockefeller.

Blant gjestene er Stein Morten Lier, Helge Moldver og Lars Christian Nygaardstrand, som står bak true crime-podkasten «Avhørt». VGs Krimpodden, med programlederne Tor- Erling Thømt-Ruud og kommentator Øystein Milli, er også representert. Det samme er Truecrimepodden, med programleder Pernille Radeid.

Mye på programmet

Erik Aasheim og Nina Stensrud Martin kommer for å snakke om podden «Kidnappet», som ble en stor suksess da den ble sluppet, med nærmere 1 million nedlastinger i Norge – og 1,2 millioner nedlastinger av den svenske versjonen.

Sektpodden er på sin side en mulighet til å bli kjent med ulike sekter, store som små, mens Åsted Rockefeller sørger for at kriminalteknikerne, kjent fra TV-serien «Eva – bak sperringene», kommer.

«De skal lage et fiktivt åsted, som kan gi litt innsikt i hvordan slike åsteder kan se ut – og på hvilken måte de jobber for å finne spor der», heter det blant annet om denne programposten.

TV 2s krimjournalister Magnus Braaten og Kenneth Fossheim, som har skrevet bok om Lørenskog-mysteriet, gjør et bokbad – samt svarer på spørsmål fra publikum.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb