Netflix har premiere for «Mr. Good? Gåten Eirik Jensen» 3. juni, og slapp fredag løs traileren for strømmeserien. Foto: Netflix

Første trailer å se fra Eirik Jensen-filmatiseringen

Publisert: 16. mai 2022 kl 09.23
Oppdatert: 16. mai 2022 kl 10.08

«Mr. Good? Gåten Eirik Jensen» er tittelen på strømmetjenestens kommende dokumentarserie viet straffesaken mot en av de mest kjente, norske politimennene, Eirik Jensen.

Den har premiere 3. juni, og det loves fire episoder på 50 minutter hver. Bak står produksjonsselskapet Monster, der Ragne Riise og Trond Kvig Andreassen har hatt regi mens redaktør er Paal Wilhelm Nesset.

Nylig bekreftet produsent Bendik Mondal overfor Journalisten at Jenssen selv deltar i serien.

– At Eirik Jensen skulle være med, er noe som har vært veldig viktig for oss. Da får vi både hans og andre sider av saken, sa Mondal.

Serien tar for seg hvordan man kunne ende opp i en situasjon der en politimann ender opp med lovens strengeste straff. Jensen er dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og narkotikasmugling.

– Jeg er en sånn dialogens mann, jeg prater med mange ulike miljøer, sier Eirik Jensen i traileren, mens countryartist og tidligere bikerleder Thore Henki Holm Hansen, som er blant dem som intervjues, fastslår om ham:

– Den mest ryddige purken jeg har hatt med å gjøre opp gjennom årene.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb