Skuespillerne Pål Sverre Hagen (William), Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe) og Simon J. Berger (Adam).

Foto
Vidar Ruud / NTB

«Exit» er Nordens mest sette TV-serie – dette vet vi om sesong tre

Publisert: 22. april 2022 kl 09.28
Oppdatert: 22. april 2022 kl 10.26

«Exit» er ikke bare tidenes mest sette ordinære dramaserie hos NRK, nå er TV-suksessen også den mest sette nordiske TV-serien i Norden. Det opplyser NRKs avtroppende dramasjef, Ivar Køhn, til Kapital.

– Helt ferske tall viser at opp mot to millioner mennesker i Norden, som inkluderer Island, Sverige, Danmark og Finland, har sett alle episodene av «Exit». Det er helt eksepsjonelt høyt for en nordisk serie, forteller Køhn.

– Noe du ikke har sett før

Serien, som også er solgt til over 50 land, er nå i gang med innspillingen av den tredje, og siste, sesongen. Opptakene begynte i Malaga, og i tillegg bekrefter NRK at det også skal filmes i Marokko, samt flere andre steder i Europa, ifølge Kapital.

Det er ikke så mye de ønsker å røpe om den kommende sesongen, men Køhn omtaler manuset som «heftig» og sier at «det er noen scener som er veldig fine, og som du kanskje ikke har sett andre steder før».

Petter Testmann-Koch, produsent for «Exit» og administrerende direktør i produksjonsselskapet Fremantle, har tidligere uttalt til VG at kryptovaluta får en sentral plass i den siste sesongen.