Annonse
Et bilde av Lars Lundevall anno 1993 pryder coveret til det siste av tre singelutgivelser før selve albumet kommer. «Evige dager» er nummer 19 i rekken av studioalbum fra deLillos. Foto: Handout

Synger ut om de lange deLillos-turneene på 90-tallet

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Lars Lundevall synger ut om hvordan det var å entre bandet deLillos på 1990-tallet.

Han ble med som turnégitarist i 1991, og fast medlem fra 1992. I en ny låt kalt «1993», som slippes over nyttår, er det Lars Lundevall som er å høre.

– Uendelig lang, men allikevel altfor kort. Tiden gikk jo bare altfor fort, synger Lundevall om turneene som aldri tok slutt – med endeløse dager på norske landeveier.

– Som ferskt deLillos-medlem ble jeg kastet inn i dette jeg opplevde som «evige dager». Nå i ettertid har det fått meg til å tenke at skjebnen bød på en magisk vending. Og i denne sangen synges det: «Tenk at jeg fikk være med, i 1993», heter det i en uttalelse fra Lars Lundevall.

Om dette året står det å lese på deLillos' hjemmeside: «Neste sommer» slår plutselig an, og turneen etter plata blir eviglang. Siden sist hadde vi blitt en kvartett med flinke og unge Lars Lundevall på gitar».

«1993» er tredje og siste singel ut fra den forestående platen «Evige dager», som slippes 21. januar og er gruppens nittende studioalbum.

 

Annonse
Annonse
Annonse