Annonse
Helene Olafsen er klar for «Norges nye megahit», som har premiere på TV 2 20. november. Foto: Robert Dreier Holand / TV 2 / NTB

Skal prøve å lage en ny megahit

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Hvor lett – eller vanskelig – er det egentlig å lage en hitlåt?

Det skal seks kjendisdeltakere utforske i det nye TV-konseptet «Norges nye megahit». Sammen med noen av landets beste artister og produsenter skal et knippe kjentfolk prøve å skriver og produserer en såkalt landeplage. Lørdager skal de selv fremføre låten sin – på direktesendt TV.

– Jeg får svettetokter hver gang jeg husker på at jeg har sagt ja til dette, sier Helene Olafsen, som er én av seks kjendiser som prøver seg på hitmakeri. Det direktesendte programmet har premiere på TV 2 og TV 2 Play lørdag 20. november.

De andre som skal teste ut musikalske ferdigheter er Caroline Berg Eriksen, Abubakar «Abu» Hussain, Odd-Magnus Williamson, Maria Stavang og Einar Nilsson. Programmet får tittelen «Norges nye megahit» – og det er seerne som stemmer fram sin favoritt.

Deltakerne får proff produsenthjelp, og som mentorer stiller Daniel Kvammen, Lise Karlsnes, Myra, Ole Evenrud, Christine Dancke og Stian «Staysman» Thorbjørnsen, melder TV 2.

Annonse
Annonse
Annonse