Film og tv

Programleder Silje Nordnes mottar pris på vegne av NRKs «Maskorama», som vinner pris for beste underholdningsprogram under Gullruten 2021.

Premieredato for «Maskorama» er klar

Seersuksessen «Maskorama» kommer snart tilbake på TV-skjermene. Sesong 2 vil muligens ha publikum i salen dersom smittesituasjonen tillater det.

Publisert Sist oppdatert

Det ble tidlig klart at konseptet ville få en oppfølgersesong, og nå bekrefter kommunikasjonsansvarlig Tonje Bergmo i NRK til Dagbladet at seerne igjen kan gjette på personene bak kostymene lørdag 6. november.

Sesong 1 gikk uten publikum i salen, og Bergmo sier at de denne runden ønsker å ha publikum i salen dersom smittesituasjonen tillater det.

«Maskorama»-konseptet, som har hatt stor suksess i en rekke land, går ut på at kjendiser kler seg i ulike fargerike kostymer som gjør dem ugjenkjennelige. De skal synge kjente låter, mens stemmene forvrenges i intervjuene slik at man ikke skal høre hvem det er.

NRK sendte den norske versjonen av programmet på tampen av fjoråret, og over 1,3 millioner så finalen da artist Ulrikke Brandstorp utkledd som «Trollet» vant.

Powered by Labrador CMS