Annonse
Over 30 millioner mennesker verden over har sett Netlix-serien «Tiger King» (bildet). Det er ingen fare for at tilbudet til Netflix skal ta slutt, opplyser strømmegiganten selv. Foto: Netflix
Netflix

– Tilbudet tar ikke slutt

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Strømmetjenesten kan vise til strålende resultater nå som samfunnet har vært nedstengt i kjølvannet av koronasituasjonen. Og det er ingen grunn til å tro at tilbudet skal «ta slutt» på grunn av avlyste og flyttede film- og serie-innspillinger.

– Vårt serietilbud for 2020 er i stor grad allerede spilt inn og er til etterproduksjon på steder over hele verden, sier innholdssjefen Ted Sarandos ifølge TT.

– Vi har faktisk kommet ganske langt med tilbudet for 2021 også. Så vi forventer ikke at vi må gjøre om på noen planer, fortsetter han.

Globalt nærvær

Ifølge analytikere er Netflix, med sine mange store produksjoner på gang, den film- og serieprodusenten som har størst mulighet til å «holde koken» i og etter pandemitiden.

– Andre aktører kan ha fire eller fem filmer innspilt, eller i etterproduksjon, som de fortsatt kan arbeide med. Men Netflix har muligens hundrevis, sier analytikeren Jeff Bock.

Netflix har dessuten en stor fordel gjennom sitt globale nærvær og øker nå produksjonen i land som minsker sine restriksjoner, som Island og Sør-Korea, mens Hollywood forblir stengt, ifølge TT.

Annonse
Annonse
Annonse