Annonse
Bygarasjen er det store parkeringshuset midt i sentrum av Bergen. Nå gjøres det om til drive-in-kino for påskehelgen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Bergen satser på utendørs kinovisning i palmehelgen

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

I palmehelgen blir det drive-in-kino på øverste dekk på Bygarasjen. Blir visningene en suksess, vil tilbudet utvides til hele påsken, skriver Bergens Tidende.

Det er Bergen Kino i samarbeid med Fjordkraft og Bergen Parkering AS som har gått sammen og som melder om kinovisninger fra fredag 3. april til søndag 5. april.

Tradisjonelt er påsken kinotid for nordmenn, men de strenge koronarestriksjonene har ført til at landets kinoer har måttet stenge.

Men nå blir det altså likevel mulig å se filmene «Fremad», «Bloodshot», «Sonic The Hedgehog», «The Invisible Man» og «The Gentlemen» på stort lerret i Bergen.

«Det er utrolig kjekt å se at det er et så stort engasjement rundt dette, og vi gleder oss til å endelig kunne tilby kino igjen i byen vår», heter det på Bergen Kino sine nettsider – hvor du kan lese om når de ulike filmene settes opp. Her ligger det også mange praktiske detaljer om alt fra billettkjøp, smittevern og oppmøtetid.

Annonse
Annonse
Annonse