Annonse
Regissør Tonje Hessen Schei er aktuell med filmen «iHuman» – men på nett i stuene til folk, ikke på kino. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix NTB kultur

Alle vil ha film- og serietips

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Det sier Frode Soleim, markedsdirektør i Filmweb, Norges største film- og kinoportal i en pressemelding.

På Filmwebs Streamingguiden får man oversikt over hva man kan strømme av filmer og serier, og her har det vært en økning i trafikk på over 700 prosent etter at kinoene stengte.

«På nettsiden finner publikum filmer og serier fra 17 ulike strømmetjenester. Alt fra de største aktørene som Netflix og HBO til Blockbuster, SF Anytime og Google Play. Tallene viser at publikum også får øynene opp for de mindre aktørene hvor enkelttitler kan kjøpes og leies, uten abonnement», heter det i pressemeldingen fra filmportalen.

– Våre lesere forteller oss at de nå er på jakt etter nye ting å se, og de er lei av å rulle gjennom tjenestene de allerede abonnerer på. Når vi tipser om filmer og serier og viser døren til streamingtjenesten, ser vi at de er mer enn villige til å betale for produktet de vil se, sier Soleim videre.

Dette er ukens mest populære filmer på Streamingguiden: «The Hunt» (skulle hatt kinopremiere), «iHuman» (skulle hatt kinopremiere), «Contagion», «The Invisible Man» (skulle hatt kinopremiere) og «Harry Potter og de vises stein».

 
Annonse
Annonse
Annonse