Annonse
Ingrid Bolsø Berdal i rollen som filmstjerne og dobbelspion Sonja Wigert. Foto: 4 1/2 / Nordisk Film

«Spionen» klarer ikke pallplass

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

«Spionen» gjorde sin entré på fjerdeplass etter premieren 18. oktober, da den i premierehelgen ble sett av 14.037 publikummere. I sin andre helg ligger den fortsatt på fjerdeplass – og da hadde besøkstallet sunket til 9.152.

Totalt har «Spionen» blitt sett av 39.708 nordmenn, ifølge Filmtoppen. Som har «Joker» fremdeles på topp i sin tredje uke:

«Joker» topper lista

Filmen om Batmans evige motstander, glitrende spilt av Joaquin Phoenix, har toppet kinobesøket siden premieren 4. oktober.

Til nå er den sett av 342.987 kinogjengere. 92.340 publikummere så «Joker» i premierehelgen, mens tallet sist helg var nede i 25.862.

Familiefilm holder andreplass

Barnefilmen «Operasjon Mumie» holder stand på andreplass i sin andre uke på norske kinoer: Til nå har 51.754 kinogjengere fått med seg spenningsfilmen om barnedetektivene Tiril og Oliver og sporhunden Åtto, basert på Jørn Lier Horsts bokserie.

I USA er «Joker» også på inntektstoppen igjen, etter å ha blitt skjøvet ned til andreplass i forrige helg av norskregisserte «Maleficent: Mistress of Evil» en stakket stund, melder Box Office Mojo.

Annonse
Annonse
Annonse