Annonse
Agnes Kittelsen spiller rollen som trofékone Hermine og går gjennom en intensiv karakterutvikling i løpet av første «Exit»-sesong. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Exit

Slår alle rekorder

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Første episode av serien som følger karakterer i Oslos finansmiljø, har blitt strømmet en million ganger. Også episode to er sett nærmere en million ganger.

Serien har dermed soleklart slått strømmetallene til internettfavoritter som både «Side om side» og «Parterapi», melder VG. Det er også den første ordinære dramaserien som har blitt sett av flere via strømming, fremfor på TV.

Nye sesonger

Til tross for at NRK har mottatt klager på blant annet en scene hvor skuespiller Tobias Santelmann er tilsynelatende naken, er det ingen tvil om at «Exit» har vært en brakende publikumssuksess.

Det er allerede utarbeidet skisser for sesong to av NRK-suksessen «Exit», men ingenting er foreløpig bekreftet. Det forteller eksekutiv produsent og administrerende direktør i produksjonsselskapet Fremantle, Petter Testmann-Koch, og NRKs dramasjef, Ivar Køhn, til VG.

Eksportvare

Også «Exit»-skuespillerne skal ha vist stor interesse for å spille inn en andre sesong, ifølge Testmann-Koch som heller ikke utelukker at det blir et tredje gjensyn med finansgjengen.

Sverige, Danmark, Finland og Island viser «Exit» gjennom Nordvisjon-samarbeidet. Salg av serien internasjonalt er i ferd med å følges opp, ifølge VG.

Annonse
Annonse
Annonse