Burna Boy stiller på Kadetten 2.0.
Kadetten

Kadetten letter på sløret og teaser Kadetten 2.0 med fire sterke navn og ny partner

Publisert: 26. juni 2021 kl 09.00
Oppdatert: 29. juni 2021 kl 09.59

Den populære strandfestivalen Kadetten i Oslofjorden har siden starten i 2018 etablert seg som årets høydepunkt for et yngre publikum. Festivalen har presentert morgendagens verdensstjerner og et kritikerrost program for et stadig større publikum. Nylig beklaget festivalen manglende kommunikasjon, men nå holder de løftet og bekrefter stjerneskuddene Burna Boy, Jack Harlow, $uicideboy$ og Dutty Dior til Kadetten 2.0.

Forsikrer publikum om festival i Sandvika

Festivalen åpner nå for refusjon av billetter om publikum som har bestilt billetter ikke kan bli med videre til 2022.

Festivalen gikk i forrige uke ut med beklagelse for manglende tilbakemeldinger til sitt publikum, men forklarer samtidig at det er blitt jobbet intensivt i kulissene. 2.0-versjonen av Kadetten stiller med nye eiere og ledelse, som forsikrer om at det beste fra strandfestivalen skal videreføres og videreutvikles.

Verdensledende underholdningsselskap sikrer fremtiden

Den viktigste partneren for å hente inn de store artistene har siden starten vært Live Nation. Det er nå klart at Live Nation også vil ta en større del av arrangementsdriften.

 Vi har jobbet med Kadetten helt fra starten av. Karsten Baugstø hos oss har gjort en super jobb med å sikre rett artist tidlig og vi er veldig glade for at vi nå har sikret oss en felles fremtid sammen. Teamet bak festivalen har vært gode med å bygge engasjement og strandfest, med kreativitet og energi. Samtidig har det vært interne utfordringer rundt eierskap som det har vært nødvendig å løse. Nå er det på høy tid med Kadetten 2.0 og jeg gleder meg allerede,  sier Martin Nielsen, head promotor hos Live Nation Norway.  

Saken fortsetter under annonsen

– Videre blir det viktigste vi gjør nå er å holde våre løfter med handling. Det gjør vi med dagens artistslipp som virkelig representerer det råeste sjangeren har å by på i 2022,  avslutter Martin Nielsen.

Billetter til neste år gikk nylig i salg og festivalen åpnet for refundering av tidligere kjøpte billetter fra 23. juni.

Ledige stillinger – kulturjobb