Bandet Blomst er ute med ny låt.
Mille Frømyhr

Blomst har sluppet låta «Festival 2010»

Publisert: 26. juni 2021 kl 09.00
Oppdatert: 29. juni 2021 kl 09.59

Etter en lang vår med en meters avstand, munnbind, og klemmeforbud, byr ikke sommeren 2021 på videre stort utvalg av musikkfestivaler. Og mens ihuga konsertgåere pent setter seg ned i begrenset antall på oppmerkede plasser, for å høre på alt fra pop til metal, har mesteparten av befolkningen lagt både festival- og konsertplanene på is for en stund.

Men nå øyner vi lyset i enden av tunnelen, og i den forbindelse sender Blomst ut en hissig reminder om all moroa du går glipp av. Det skriver bandet i en pressemelding.

18 juni ble singelen Festival 2010 sluppet, en nostalgisk hyllest til festivaler som har vært, og et heiarop til festivaler som kommer.

Eller som Blomst utaler: «En skamløs råkkelåt om livet med solbrent hodebunn på festival rundt år 2010».

For nå når gummistøvlene samler støv i kjellerboden, Instagram har bytta ut fylla-bilder fra festivalcamping med netter i turhengekøyer under åpen himmel og vennegjengen i 20-åra drar til Prekestolen fremfor Roskilde, ønsker vi å heie på dem som ser frem til nye skitne sommertider fylt med kjappe romanser, gjørme og utvanna øl.

Blomst, som beskrives som «oppløftende, lekne og energiske», spiller garage-punk med norske tekster rett fra levra. Med det de kaller «kick-ass-låter og en rå frontfigur» har Blomst vokst til å bli en av de beste i sin sjanger her til lands.

Bandmedlemmer:

Saken fortsetter under annonsen

Ida Dorthea Horpestad – Vokal, gitar

Lasse Karlsen – Gitar

Christopher Robin Omdahl – Bass

Teodor Andersen – Trommer

Ledige stillinger – kulturjobb