Annonse
NYTT PÅ MENYEN: – Hvis du aldri fornyer deg, vil du slite. Av den grunn byr vi nå på et nytt lokalprodusert burgerbrød som er spesiallaget for oss, i tillegg til ciabattabrødet som vi alltid har hatt, sier Roar Kokvik, som opprinnelig er fra Harstad. Foto: Karine Henriksen
Roar i bua

Fra liten bod til stinn brakke på brygga

I dag er de godt etablert på brygga der de promoterer at dette er stedet som gjør deg «beruset» av maten.

– Jeg startet i en leid campingvogn som ble plassert på en Shell-stasjon på Teie ute på Nøtterøy, forklarer gründer og eier Roar Kokvik (69). Etter hvert ble det flere flyttinger og veksten fortsatte. Derav måtte han investere i flere mobile enheter, blant annet en kombinert vogn for kjøl og frys for å få plass til alt.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse
Annonse