DP helg

Arne Svingen.

10-årsjubileum og spenning fra Arne Svingen

Flukten fra fengselet er neste bok i serien om Agent Elvin Griff og De besatte markerer 10 år med Svingens mørke verden.

Publisert Sist oppdatert

De besatte er 24. bok i Svingens superpopulære grøsserserie, Svingens mørke verden. Første bok i serien kom i 2012, og De besatte markerer dermed 10-årsjubileumet for thrillerbøkene. Bøkene er høyt verdsatte hos de unge leserne og ligger stadig høyt oppe på utlånslistene.

Denne gangen møter vi hovedpersonen Jakob og den mystiske Hanne. Hanne har akkurat flyttet inn i nabohuset over veien, og Jakob vil bare vise henne litt rundt. Det som først virket som en hyggelig tur blir isteden starten på en rekke grufulle hendelser. Hanne utfordrer Jakob til å gå lengst ut på selveste Våghalsen, men Jakob mister balansen, og faller utfor stupet.

De besatte er illustrert av Simon Nyhus.

Les mer om boka og serien her.

Flukten fra fengselet

Boken Flukten fra fengselet lanseres samtidig, og her står Elvin Griff og Lydia ovenfor sine farligste utfordringer så langt. Elvin er på flukt sammen med Lydia, men da de blir gjenkjent, må de kaste seg utfor fjellet i en hangglider for å unnslippe. Den luftige turen ender like ved et fengsel. Hvorfor vil Lydia inn der? Og kan man virkelig bryte seg inn i et fengsel?

Flukten fra fengselet er bok nummer syv i Svingens kritikerroste spenningsserie.

Flukten fra fengselet er illustrert av Eivind Gulliksen.

Les mer om boka og serien her.

Begge titlene lanseres 24. mars.

Powered by Labrador CMS