Bok

Stor interesse for forfatterbesøk – flytter arrangementet

– Det er fantastisk å se interessen for en av vår tids største europeiske forfattere.

Publisert Sist oppdatert

Nyheten om at franske Annie Ernaux for første gang gjester Norge og Litteraturhuset i august, ble sluppet onsdag morgen. Bare timer senere var billettene revet bort.

– Det er fantastisk å se interessen for en av vår tids største europeiske forfattere. Litteraturhuset vil derfor gjøre det vi kan så enda flere kan få med seg dette unike møtet, sier daglig leder for Stiftelsen Litteraturhuset, Susanne Kaluza.

Arrangementet som var planlagt i Litteraturhuset, blir flyttet til Universitetets aula, og dermed blir flere billetter tilgjengelig, fremgår det av pressemeldingen.

I Norge har Ernaux for alvor nådd ut til lesere de siste årene, med bøker som «En kvinne», «Hendelsen» og «Årene». Forfatteren har 20 utgivelser bak seg, og hun har vunnet en rekke litterære priser for sitt forfatterskap, blant annet Prix Marguerite Duras, Prix de la langue française, Prix Formentor og Strega European Prize.

Ernaux kommer til Norge 17. august, og på scenen skal hun møte Sandra Lillebø til en samtale om forfatterskapet – og om det skrivende livet.

Powered by Labrador CMS