Til høsten kommer boken som baserer seg på forestillingen «Blokk til blokk». Foto/Illustrasjon: Cappelen Damm / Andreas Iversen

Hiphop-forestilling i bokform

Publisert: 16. mai 2022 kl 11.19
Oppdatert: 16. mai 2022 kl 11.21

Forestillingen gjorde suksess på Det Norske Teatret, der den solgte ut hovedscenen gang på gang. Deretter ble det også norgesturné med Riksteatret – fra Tromsø i nord, til Mandal i sør.

Til høsten kommer boken som baserer seg på forestillingen, melder Cappelen Damm. Historien tar opp i seg hendelser og drama fra rappernes egne liv, melder forlaget om boken.

Det handler om Groruddalen og MTV, om brorskap og veivalg – og om å miste noen som står deg nær, heter det videre fra forlaget.

I bokformat tar fortellingen form som tegneserie, tegnet av illustratør og tegneserieskaper Andreas Iversen. Han har tidligere illustrert en rekke barnebøker, blant annet bokserien «Edward Rubikons Mysterier». Han har også vunnet Dagbladets tegneseriekonkurranse 2014 og Barnas Bokpris 2020.

I tillegg til at boken lanseres i september, settes det opp nye forstillinger av teaterstykker på Det norske teateret 17. og 18. september. Forestillingen er regissert av Cici Henriksen og Hedda Sandvig, og produsert av SPKRBOX i samarbeid med Det Norske Teatret.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb