Bok

Jenny Skavlan er blant dem som har satt fokus på sying de siste årene.

Tre nykommere rett inn på topp på bokhandlernes bestselgerliste

To sybøker, samt Per Heimlys bok om vennen Ari Behn, erobrer pallen på bokhandlernes bestselgerliste for generell litteratur.

Publisert Sist oppdatert

Øverst troner syboken «Plagg som passer perfekt», forfattet av klesdesigneren Mari Melilot, som rykket rett til topps etter utgivelsen, melder Bok365.

– Det er veldig gøy å se at det er en økende sytrend. Folk ser ut til å ha funnet gleden med hjemmelagde klær av god kvalitet, som er tilpasset hver enkelt kropp. Også er det veldig hyggelig for meg å kunne bidra til at folk har de verktøyene de trenger for å skape sin perfekte garderobe, sier Melilot om førsteplassen.

Hun tror fremtidens garderobe vil utgjøres av nøye gjennomtenkte plagg, som stiller opp for deg og kroppen din år etter år, i beste gjenbruksånd.

– De blir litt som en gjeng med gamle venner. Blir de for små, kan du alltids bare legge dem ut litt, så lenge du har husket på ekstra sømrom i sidene. Reparasjoner vil bare gjøre plaggene mer unike.

På andreplass kommer «Blodsbror», som er Per Heimlys omdiskuterte bok viet Ari Behn, mens tredjeplassen inntas av nok en sybok: «Heilt spesiell» av Kristin Thorsnes, med undertittelen «Sy til kids, tweens & queens».

På listen for skjønnlitteratur for uke 31 topper samme trio som i den foregående uken, nemlig «August» av Victoria Hislop på førsteplass, fulgt av «Tilbake til Rosenlyst» av Katrine Wessel-Aas og Lucinda Rileys «Den savnede søsteren».

Powered by Labrador CMS