Annonse
Foto: Kan smile etter topplassering på bestseligerlisten: Anita Krohn Traaseth. Foto: Terje Pedersen / NTB

Traaseths nye bok på topp

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Anita Krohn Traaseths «Fisken på disken» går rett inn som nummer én på bestselgerlisten for generell litteratur.

I «Fisken på disken» skriver topplederen om å ta valg og om «hvorfor det av og til er viktig å gjøre ting du aldri hadde forestilt deg at du kom til å gjøre», skriver forlaget når boken topper bestselgerlisten for sakprosa.

Krohn Traaseth har gjort lykke med bok før: I 2014 slapp hun bestselgeren «Godt nok for de svina», som ble trykket i et opplag på 50 000 eksemplarer.

Bestselgerlisten begynner for øvrig å preges av at mange ser for seg ny norgesferie. Etter Linnéa Myhres «Gi meg alle detaljene», og Camilla H. Bieleckis «Tidstypisk», finner vi «Norges beste turklassikere» av H. Heireng / S. Heireng.

Anne Bitsch-boken «Brorskapet. En historie om drapet på Benjamin Hermansen» ligger på femteplass, og etterfølges av «121 fantastiske opplevelser i Norge», signert Torild Moland.

Også på sjuendeplass finner vi en turbok, nemlig «Mil etter mil», av Cecilie Larvåg

Topp ti avsluttes av Elisabeth Les kokebok «Alt asiatisk», en ny bok fra populære strikkefantaster – nemlig «Klompelompe turstrikk» (H.H. Andreassen / T. Steinsland) – og «Best sammen», av Maren Teien Rørvik med flere.

Annonse
Annonse
Annonse