Bok

Kommer hjem til stua di: Erlend Loe er først ut med å lese høyt fra sin roman i en ny serie fra Storytel.

Loe leser høyt fra «Slutten på verden slik vi kjenner den»

I en ny og gratis satsing fra Storytel får publikum muligheten til å høre forfatter Erlend Loe lese live fra romanen «Slutten på verden slik vi kjenner den».

Publisert Sist oppdatert

Storytel LIVE er tittelen på den nye strømme-serien, der blant andre Erlend Loe leser høyt fra sin egen stue. Han skal til pers fem dager, mandag til fredag, klokken 14.00, heter det i pressemeldingen fra Cappelen Damm.

Markedssjef Fride von Porat forteller at Storytel-satsingen kommer til etter at de merket økt etterspørsel etter lydbøker nå i koronatider.

– I den forbindelse har vi opprettet et arrangementskonsept på Facebook der vi strømmer høytlesning direkte fra stua til forfattere og innlesere, ut til publikum. Konseptet heter Storytel LIVE. Alle arrangement er gratis og åpne for alle, og Storytel honorerer forfattere og innlesere etter satser fra Forfattersentrum.

– Vi har lyst til å bidra til at folk får en lysere hverdag, enten de er i karantene, tilbringer dagene med hjemmekontor og omsorg for barn, eller rett og slett bare trenger et avbrekk, fortsetter hun.

Arrangementet finner du her.

Powered by Labrador CMS