Annonse
Har suksess med kokebok: Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan – her på rød løper under Gullruten 2019. Foto: Terje Pedersen / NTB

Hellstrøm svinger seg til topps på bestselgerlisten

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Kokeboken «Hellstrøms hemmeligheter» topper bestselgerlista og er nå oppe i et opplag på 39 000 eksemplarer.

«Hellstrøms hemmeligheter» kom i oktober, og siden har den ligget med ulike plasseringer på den norske bestselgerlisten. Og nå ser det ut til at mange kan forvente seg noen mattriks til jul: På lista for uke 49 går den nemlig helt til topps.

«I boka byr Eivind Hellstrøm og samboer Anita Rennan på et vell av oppskrifter, og røper hemmelighetene», melder forlaget om boken – som tidligere i høst ble kåret til årets beste norske kokebok av bokhandlerkjeden Norli og matmagasinet Apéritif.

Er du nysgjerrig på hvilke oppskrifter som er delt mellom permene her? Forlaget røper at det blant annet er favoritter som estragonkylling, osso buco, ratatouille, pasta carbonara, risotto, makroner, tempura, crème brûlée, spicy kyllingvinger, bao buns – for å nevne noe.

Den matglade duoen har 127 000 følgere på instagramkontoen @hellstroms_verden, som byr på matlagingsvideoer og tips i matveien.

– «Hellstrøms hemmeligheter» er blant annet til alle som har spurt etter oppskrifter på rettene vi lager på Instagram. I boka deler jeg mine beste hemmeligheter og favorittoppskrifter, hilser Hellstrøm selv.

Annonse
Annonse
Annonse