Annonse
Nina Lykke vant Brageprisen 2019 i kategorien skjønnlitteratur med boka «Full spredning». Nå trykkes boken i nytt opplag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Nina Lykke vant Brageprisen 2019 i kategorien skjønnlitteratur med boka «Full spredning». Nå trykkes boken i nytt opplag.    Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

«Full spredning» trykkes i nytt opplag

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Det opplyser Oktober forlag.

Forrige uke ble Lykke tildelt Brageprisen 2019 for årets beste skjønnlitterære bok. Hun ble også nominert til Bokhandlerprisen 2019.

Forlaget omtaler boken som en roman om «selvinnsiktens forbannelser og fornektelsens velsignelser».

– I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig dukket opp på Facebook, og som har snudd opp ned på alt, heter det i omtalen av boken.

Interessen for «Full spredning. En legeroman» er også stor i utlandet. Fem utenlandske forlag har så langt kjøpt rettighetene til romanen: Gyldendal i Danmark, Atlas Contact i Nederland, Gummerus i Finland, Wahlström & Widstrand i Sverige og btb i Tyskland.

Det er også nylig trykket opp et nytt opplag av Lykkes gjennombruddsroman «Nei og atter nei» fra 2016. Totalopplaget er på 74.000 eksemplarer for denne boken.

Annonse
Annonse
Annonse