Annonse

Kulturytring Drammen

Sett agendaen på Kulturytring Drammen   – bli arrangør!

Kulturlivet ligger brakk, korona har satt dype spor. Aldri før har det vært viktigere å bygge kulturpolitikken. Bli med på å puste nytt liv i kunst- og kultursektoren! Kulturytring Drammen er en unik arena, en plattform for samtaler, dialog, debatter – og mye mer – der kunst- og kultur kulturlivet selv kan sette agenda og løfte sine problemstillinger og tematikk.  

Kulturytring Drammen skal være Norges største og første arena for kulturpolitikk. Arenaen skal samle hele det norske kulturlivet i samtaler og debatt om kunst- og kulturpolitikk fra 21. – 23. juni 2021.  På Kulturytring Drammen møtes hele kulturfeltet, politikere og beslutningstakere og skal sammen bygge landets første arena for kunst- og kulturpolitikk. Når det kommer til tematikk, står dere fritt – vi ønsker oss en arena med et mangfold av ytringer som samler seg om kunst- og kultur!

Pandemien har herjet med kulturlivet og satt søkelyset på mange strukturelle utfordringer. Mer enn noensinne er det viktig å sammen løfte kulturpolitikk på både lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. 

«Å løfte diskursen om kunst- og kulturfeltet på tvers av fagfelt, organisasjoner og institusjoner er viktig for å utvikle kulturpolitikken her i landet. Målsettingen med Kulturytring Drammen er å lage en kunnskapsarena for utvikling av kulturpolitikk, som skal synliggjøre kunst- og kulturfeltet som en vesentlig og meningsskapende sektor i samfunnet», sier generalsekretær i Norsk kulturforum og leder av Kulturytring Drammen, Hege Knarvik Sande.

Sett agendaen – meld inn program

Alle kan bli med på å løfte diskursen og nå ut til hele landet og en samlet sektor om kunst- og kulturpolitikk. Temaene står fritt, her er det bare å la engasjementet for sektoren og politisk agenda skinne gjennom. Ta gjerne kontakt om dere vil drodle rundt programideer.

Politikerne følger med – få dem til å ta ballen!

«Mange av partiene på Stortinget har meldt at de ønsker å delta på arenaen. Allerede er grunnlaget for å få deres agenda hørt til stede. Om dere ønsker politisk deltakelse til arrangementet, er det viktig at vi får inn skisse til program innen 19. februar, så vi kan koordinere prosessen. Programmet som meldes inn til den 19. februar, trenger ikke være ferdigknadd – vi tar gjerne imot skisser og tanker, det vesentlige er å starte dialogen og komme i kontakt!» fortsetter Sande. 

Annonse
Annonse
Annonse