Lydbøker er i vinden

av: Bazoom Group as
Publisert: 19. november 2021 kl 15.56
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Aldri før har lydbøker vært mer populære. Disse er spesielt nyttige i et samfunn der folk flest liker bedre å lytte enn å lese. Podcaster, musikk og mange andre former for lytting er populære. Lydbøker henger kanskje bittelitt bak disse, men det er en industri som har skutt fart kraftig de senere årene.

Sentral i denne utviklingen er Lydbøker som har en unik forretningsmodell i bransjen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan nettsiden fungerer, og hvordan du kan benytte deg av dem om du liker å lytte til lydbøker.

Samkjør ulike lydboksapper

I dag finnes det en rekke forskjellige apper for lydbøker. Det kan være skikkelig frustrerende. I det ene øyeblikket må du bruke en app for å lese en biografi, og i det neste skal du over på en annen app for å lese en barnebok. Dette er selvfølgelig ikke veldig praktisk, men det finnes en god løsning på det.

Lydbøker.com har nemlig gjort det slik at lydbøker fra flere ulike apper kan samkjøres i deres app. Dermed slipper du å se deg rundt i forskjellige apper, og du kan holde deg til ett enkelt sted for dine lydbøker. Det er dessuten en nettside, og denne kan du nå med alle dine enheter, uavhengig av merket.

Rabattkoder og gratistilbud

En annen stor fordel ved Lydbøker.com er rabattkodene og gratistilbud. Det er ikke alltid like lett å sette i gang en kundeprosess, da det fort kan føles skremmende å skulle betale for noe en ikke vet hva er. Derfor gir de fleste lydbokapper deg en gratis prøveperiode. Du får alle disse gjennom en portal her.

Dessuten er det også mulig å få fatt i rabatter og andre tilbud. Bøker, og da også lydbøker, kan fort bli dyrt dersom du har en appetitt for disse. Da er det fint å kunne spare ved hjelp av en rabatt her og der. Selv om en besparelse på 20 % kanskje ikke virker så mye der og da, baller det på seg med tiden.

Len deg tilbake og nyt en lydbok!

Det fine med lydbok er at du ikke trenger å ha øynene oppe engang. Du kan bare lene deg tilbake og ta inn innholdet. Pass dog på at du ikke blir for komfortabel, slik at du ikke sovner.

Men len deg gjerne tilbake i en godstol og lukk øynene. Ta inn inntrykkene, og kos deg med lydbok!

 

Ledige stillinger – kulturjobb