Annonse
penger_norske.jpg
Stabæk-leder Steen Jensen medgir at klubben burde holdt igjen på spillerlønninger og overgangssummer.

Steen Jensen slaktes for uvettig pengebruk

Schanke, som er idrettshistoriker og daglig leder i Norsk Fotballs Venner, skriver i en kommentar i e-postbrevet Kyllingposten, at Ingebrigt Steen Jensen har vært den verste pådriveren i den økonomisk uansvarlige driften som har preget norsk toppfotball de siste årene.

Kommentaren ble skrevet i etterkant av at Stabæk sist fredag varslet permitteringer av alle ansatte i klubben, melder Dagbladet.

Schanke sier til Dagbladet at hans står for alt han har skrevet.

– Ingebrigt Steen Jensen har vært en ulykke for norsk fotball. Hvis Stabæk hadde vært drevet av nøkterne ledere, så hadde de ikke vært i det uføret de er i nå, sier han.

Tar selvkritikk

Selv om Ingebrigt Steen Jensen mener at Schankes kritikk er urettferdig, tar han selvkritikk på noen punkter.

– Vi burde holdt igjen på spillerlønninger og overgangssummer, som har vært alt for høye. Og jeg tar selvkritikk for at jeg har vært den som har villet satse og kanskje signere en dyr spiller, når vi burde tenkt en gang til. Forklaringen er at jeg alltid har vært offensiv, sier han til avisen.

Han legger til at han aldri har tatt en beslutning eller foretatt et vedtak om driften i Stabæk, men at hans rolle har vært på idesiden i klubben.

 

Annonse
Annonse
Annonse